Vila Koral Petrovac na Moru Crnogorska Obala

Villa Koral  Petrovac na Moru  Crnogorska Obala
Vila Koral (75)
Vila Koral (74)74
Vila Koral (31)31
Vila Koral (35)35

Vila Koral    Petrovac na Moru   Crnogorska Obala

Dobrodošli u Petrovac u Vilu Koral!
U najmirnijem delu grada, nalazi se luksuzna Vila Koral sa bazenom, koja je kreirana sa ciljem da pomeri granice vašeg zadovoljstva, unese lepotu…

Zahvaljujući blistavom enterijejeru i eksterijeru ovaj luksuzni objekat sa 4 zvezdice koji odiše mediteranskom lepotom i toplinom, sa moderno opremljenim 2-krevetnim, 3-krevetnim, 4-krevetnim i 5-krevetnim apartmanima.Sve nase apartmane kao i virtualnu prezentaciju vile i dvorista mozete pogledati na nasem sajtu www.vilakoral.com.
Pored dela za odmor, svaki od apartmana poseduje kompletno opremljenu kuhinju sa svim neophodnim aparatima i uređajima, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, kao i terasu sa suncobranom gde možete uživati u mirisu mora i maslina.
Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni kablovskom televizijom, internetom, ličnim sefom i profesionalnom sobnim uslugom.

U prostranom, lepo uređenom dvorištu sa bazenom, letnjikovcima i cvetnom baštom gosti će sigurno provesti ugodne trenutke uživajući uz baštanski roštilj i žubor vode na prelepim fontanama ispred i iza objekta.

Gostima nudimo idealan, opuštajući odmor, u miru i tišini. Prefinjen stil ovog ambijenta i ponuda velikog broja pratećih sadržaja, besprekorna usluga, briga o najsitnijim detaljima, kao ljubazni i predusretljivi domaćini učiniće vaš odmor kakav zaslužujete.

Čari Petrovca i okoline možete bolje upoznati rentiranjem automobila ili ugodnom šetnjom.
Boravak u Vili postaće svakom gostu raznolika, bogata uspomena, ispunjena toplinom enterijera, pretvoriće se u želju sa novim dolaskom u ovu oazu mira i udobnosti.

jul 2014 (2) (3)bb 032 Vila Koral (35)35Vila Koral (31)31Vila Koral (74)74Vila Koral (75)IMG_5728 (1)
KONTAKT
MARIJANA SPASIĆ
00381 60 765 00 14 ; +382 69 442 750
vila.petrovac@gmail.com