Veljko Apartmani Stomorska Otok Solta

Veljko Apartmani  Stomorska  Otok Solta
25
24
23
22

Veljko Apartmani    Stomorska   Otok Solta

Apartmani,( A1, A2, A3), se nalaze u centru mjesta, s pogledom na more i do prve plaže 50 m. A1 i A2 su apartmani s jednom sobom i pomoćni ležaj u dnevni doravak, a A3 ima dvije sobe.

—————————————————————-

Stomorska, naselje ugodno ušuškano na sjeveroistoku otoka je 12 km cestom udaljena od glavne luke Rogač.

Ovo malo ribarsko mjesto broji svega dvjestopedeset stalnih stanovnika, koji ljeti u komercijalnom smještaju mogu ugostiti petstotinjak turista. Sretnici koji se ubroje u tu skupinu uživaju u otočkoj gostoljubivosti koja još više podcrtava atraktivan stari štih turističkog mjesta koje nudi sve što modernom turistu treba.
Prizor živopisne rive, predivne plaže i ribara koji svježi ulov ranim jutrom prodaju tik uz suvremenu jahtu na vezu, kao da se iskrao iz kakve mediteranske razglednice. Mjesto je savršen spoj suprotnosti, starih kamenih kuća i jedrilica privezanih tek koji metar od njih, ribarskih kaića, dalmatinskih konoba i modernih kafića. Plaže se pružaju s lijeve i desne strane uvale, a na nekima od njih možete pronaći svoje mjesto „pod suncem“ – idealnu „štaciju“ za sunčanje i skakanje u more za vrelih ljetnih dana. Svojim rustikalnim šarmom i gostoljubivošću lokalnih stanovnika Stomorska će vas osvojiti na prvu.
Stomorska je najstarije obalno naselje na otoku u kojem su nekoć živjeli poznati vrsni pomorci koji su posjedovali jedrenjake te su sa njima prevozili žito, vapno i ostale proizvode u vrijeme kada je Šolta davala svoje prihode Splitu. Danas su Stomorčani također vlasnici jedrenjaka, samo ih danas koriste za turistička sedmodnevna krstarenja Jadranom.

2223 242526
KONTAKT
VELJKO ZARIĆ
00385 91 798 55 42
WWW