Slavica Apartmani Rogoznica Centralna Dalmacija

Slavica Apartmani  Rogoznica  Centralna Dalmacija
23
24
25
22

Slavica Apartmani    Rogoznica   Centralna Dalmacija

Apartmani Slavica nude ugodan smještaj sa niskom cijenom u apartmanima smještenim u mirnom dijelu Rogoznice, udaljenim svega 10 metara od mora i plaže. Apartmani su smještene u obiteljskoj kući s prostranom i lijepo uređenom okučnicom. Kuća se nalazi prvi red uz more s pogledom na otvoreno more, otočiće i svjetionik, udaljena je od centra Rogoznice oko 20-ak minuta lagane šetnje.
Smještaj je idealan za obiteljski odmor u Rogoznici, ljetovanje grupa prijatelja kao i za aktivni odmor.
U ponudi je smještaj u 4 apartmana sa kapacitetom 4+1 ležaj. Svaki apartman ima opremljenu kuhinju sa blagavaonom, dvije spavaće sobe, kupaonice s tušem ili kadom i prostrane terase. Svaki apartman ima balkon s pogledom na more, svako vozilo svoj parking a svaki gost obavezu da uživa u svom odmoru.
Obiteljska tradicija bavljenja turizmom već bilježi četvrto desetljeće, a ponovni dolazak nekih gostiju i više desetak godina jamči gostoljubivost domaćina.

Prva plaža nalazi se ispred apartmana, trgovina sa namirnicama udaljena je 200 metara od kuće. Centar Rogoznice i ostale turističke sadržaje udaljene su 2km od kuće ili oko 20tak minuta lagane šetnje.

Rogoznica je mirno mediteransko mjesto idealno za odmor s obitelji i prijateljima. Obiluje raznolikim plažama sa svojim brojnim skrivenim uvalama. Čisto more, veliki broj sunčanih dana te prekrasan okoliš čine Rogoznicu idealnim turističkim odmorištem.
Rogoznica je privlačna i nezaobilazna za odmor ne samo zbog prirodnih i klimatskih karakteristika, već i čitavog niza zabavnih i kulturnih manifestacija, te diskoteka i klubova, koji se nalaze u neposrednoj blizini mjesta…
Nedaleko Rogoznice su i druga brojna turistička mjesta poput Primoštena i Trogira, koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a.

Želimo Vam toplu dobrodošlicu i ugodan boravak u apartmani Slavica,
Rogoznica

2225 242326
KONTAKT
SLAVICA ŽUPANOVIĆ
00385 91 225 40 07
WWW