Minja Apartmani Petrovac na Moru Crnogorska Obala

Minja Apartmani  Petrovac na Moru
24
23
22

Minja Apartmani    Petrovac na Moru   Crnogorska Obala

Apartmani Minja se nalaze u izuzetno mirnom delu Petrovca, na svega nekoliko minuta hoda od plaže i samog centra Petrovca. U ponudi je pet novih, luksuzno opremljenih apartmana različite strukture.

Petrovac je živopisan gradić na obali Jadranskog mora između Budve i Bara sa 90 godina dugom tradicijom turizma. Okružen je divnim peščanim i šljunkovitim plažama, šarmantim uvalama, mediteranskim zelenilom i maslinama. Klima je blaga, mediteranska, sa velikim brojem sunčanih dana tokom godine .Poslednjih godina se mnogo izgradilo i modernizovalo, ali je Petrovac ipak zadržao toplinu malog ribarskog mesta. Ono što Petrovac čini prepoznatljivim je lepo popločano šetalište sa kojeg se uzdižu kamene kuće starih petrovačkih porodica – sada potpuno otvorene za turiste i posetioce gradića. Šetalište je puno kafića i restorana, a naročito je živo u večernjim satima, kada se pored mora može uživati u mediteranskim specijalitetima, dobroj muzici, predstavama za decu i mnogim drugim sadržajima. Na kraju šetališta se nalazi Kastelo – mala tvrđava, simbol Petrovca i znamenitost davne prošlosti.

Na 1,5 km ispred Petrovca nalaze se dva mala ostrva Sveta Nedjelja i Katič. Na ostrvu Sveta Nedjelja brodolomnik je, po predanju iz daleke prošlosti, u znak zahvalnosti što je ostao u životu sagradio istoimenu crkvu .

2223 2425
KONTAKT
00382 69 083 350 ; 00381 63 277 302
WWW