Hotel Aquamarin Budva Crnogorska Obala

Hotel Aquamarin  Budva
29
28
24
26

Hotel Aquamarin    Budva   Crnogorska Obala

Hotel visoke klase smješten u neposrednoj blizini stadiona Mogrena, gotovo na samoj Slovenskoj plaži, centralnom budvanskom kupalištu pruža svojim gostima iz zemlje i svijeta savršen komfor i idealne uslove za kvalitetan odmor.

Apartmani visoke kategorije – prostrani, sa dijelom za spavanje, terasama i dijelom za komforan dnevni boravak, pružaju gostima mir i komfor. Svaki apartman ima telefonsku liniju sa priključkom za Internet.

Sve sobe su vrhunski opremljene i gostima pružaju uslove za idelan odmor. Pored kupatila sa fenom za kosu svaka soba ima klima uređaj sa mogućnošću individualnog podešavanja, mini bar, kablovsku televiziju, direktan telefon, a većina ima i sopstveni balkon.

Ako želite na trenutak da se opustite prije ili poslije napornog dana, na raspolaganju vam je sauna.

Restoran Aquamarin može da ugosti sedamdesetak gostiju u luksuznom ambijentu, sa velikom terasom na kojoj se čuju talasi i osjeća miris mora…

U sklopu hotela je i bazen i igralište za najmlađe. Hotel takođe nudi usluge čuvanja dece.

Ako želite da sa mora vidite našu prelijepu obalu sa mnoštvom lijepih i skrivenih uvala Hotel Aquamarin Vam i to nudi. U ponudi je i gliser kapaciteta 8 osoba sa skiperom (vozačem).

2226 24282925
KONTAKT
MIROLJUB PAJKOVIĆ
00382 33 460 269
WWW