Apartments Villa Tribunj Centralna Dalmacija Tribunj

Apartments  Vila Tribunj  Centralna Dalmacija  Tribunj
27
26
25
24

Apartments  Villa Tribunj    Centralna Dalmacija   Tribunj

Novije izgrađena Villa Tribunj **** neposredno u najpoznatiju najljepšu tribunjsku plažu Zamalin (70 m), 350 m od centra mjesta, pogledom na borovu šumu uz plažu i tri elegantna apartmana (38-4 m2) smještena u prirodnom okruženju mediteranskog bilja i miris borova i mora, garantiraju Vam istinsko opuštanje i nezaborava odmor.

Apartman br. 1 (47m2) nalazi se u prizemlju, ima vlastiti ulaz, teras u vrtu, klima uređaj, satTV, Wifi, potpuno opremljenu kuhinjsku niš (perilica posuđa, hladnjak, keramička ploča za kuhanje, pećnica, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu) i dnevni boravak sa sofom na izvlačenje, spavaću sobu s bračnim krevetom i kupaonicu s tušem i WC-om, roštilj sa stolom i garniturom za sjedenje nalazi se u vrtu i na upotrebu je gostima apartmana.

Apartman br. 2 (45m2) nalazi se na prvom katu, ima vlastiti ulaz, balkon, klima uređaj, satTV, Wifi, potpuno opremljenu kuhinjsku nišu (perilica posuđa, hladnjak, keramička ploča za kuhanje, pećnica, kuhalo za vodu) i dnevni boravak sa sofom na izvlačenje, spavaću sobu s bračnim krevetom i kupaonicu s tušem i WC-om, roštilj sa stolom i garniturom za sjedenje nalazi se u vrtu i na upotrebu je gostima apartmana.

Apartman br. 3 (38m2) nalazi se na prvom katu, ima vlastiti ulaz, balkon, klima uređaj, satTV, Wifi, potpuno opremljenu kuhinjsku nišu (perilica posuđa, hladnjak, keramička ploča za kuhanje, pećnica, kuhalo za vodu) i dnevni boravak sa sofom na izvlačenje, spavaću sobu s bračnim krevetom i kupaonicu s tušem i WC-om, roštilj sa stolom i garniturom za sjedenje nalazi se u vrtu i na upotrebu je gostima apartmana.

2223 2425262728
KONTAKT
NENAD JANIČIJEVIĆ
00385 98 206 751
info@apartments-villatribunj.com