Apartment Panorama Dubrovnik

Apartment  Panorama  Dubrovnik
27
26
25
24

Apartment Panorama    Dubrovnik

Cjenjeni gosti, apartman Panorama Dubrovnik zasigurno posjeduje jedan od najiljepsih pogleda, koji sa pruza prema staroj jezgri grada Dubrovnika otoku Lokrum tvrđavi Lovrijenac i moru. Ukoliko svoj odmor zelite provesti u centru zbivanja a ipak dovoljno udaljeni od guzve i buke apatman Dubrovnik Panorama je idealno mjesto za Vas. Stara jezgra grada udaljena svega 300 metara, prepuna je spomenika, muzeja, kulturnih zbivanja, restauranta, caffe barova, kao i svih usluznih djelatnosti, od banki, posta, salona za uljepsavanja i raznih trgovina. Poznata plaza Banje takođe je u neposrednoj blizini što naš apartman cini pravim izborom za ljetovanje.

Apartman Panorama veličine 56 m2 sastoji se od dnevnog boravka, sobe, wc s tus  kadom, veš masinom, stolom i peglom za glacanje, te kompletno uređenom kuhinjom s friziderom i mikrovalnom pecnicom.
Taraca s koje se pruža prekrasan pogled na staru jezgru grada utvrdu Lovrijenac otok Lokrum i more pravo je mjesto za uzivanje uz jutarnju kavu ili vecernji cocktail.
Apartman je u potpunosti klimatiziran s dva klima uređaja, a posjeduje i SAT TV i internet WLAN.

Apartman Dubrovnik Panorama nalazi se u neposrednoj blizini stare jezgre grada, centara svih kulturnih i zabavih zbivanja. Bez obzira s kojom ste namjerom došli posjet, dali iz zabave, obilaska kulturnih spomenika ili iz puke znatizelje, Dubrovnik svim cjenjenim gostima daje sve od sebe i ostaje u ugodnom sjecanju .
Apartman Panorama nalazi se uz samu prometnicu udanjen 10 min. hoda od poznate pjescane plaže Banje .

Parking mjesto za sve nase goste je osigurano .

2223 2425262728
KONTAKT
GOSPOĐA ANJA ATALIĆ
OO385 20 411 372 ; 00385 91 520-3663