Apartmani Vukelic Crikvenica Kvarner

Apartmani Vukelic  Crikvenica  Kvarner
25
24
23
22

Apartmani Vukelic    Crikvenica   Kvarner

Kuća Vukelić sa dva kvalitetna, velika i konformna Apartmana APP Nr.1. I APP Nr.2. nalazi se u blizini Hotela Kvarner Palace ****. Udaljena je oko 300 m od glavne gradske pješčane plaže u Crikvenici, oko 400 m od supermarketa Konzum, LIDL i oko 1000 m od centra Grada, i ima ograđeni siguran parking za goste.

Apartman Nr.1.*** za 4+1 osobe je konforman i lijep, ima 70 m?, dvije dvokrevetne spavaće sobe, dnevni boravak s 2 kauča i kuhinju, kupaonu i još jedan dodatni WC. U APP Nr.1. je klima uređaj, TV/SAT i WI-FI Internet. Ispred APP je velika i lijepa terasa s pogledom na more, a oko APP je lijepo uređen mediteranski vrt. Apartman je opremljen s kuhinjskim priborom, posteljinom, ručnicima itd…

Naš APP*** Nr.2. za 6 osob je vrlo komforan, veličine 90 m? i ugodan za boravak gostiju. APP ima veliku terasu ( 40 m?) s prekrasnim pogledom na more. U apartmanu su 3 dvokrevetne spavaće sobe, veliki dnevni boravak (30 m?) sa jednim kaučem za razvlačenje, TV/SAT,WI-FI Internetom, klima uređaj za cijeli APP, opremljena kuhinja, dvije kupaone. Apartman je opremljen s kuhinjskim priborom, posteljinom, ručnicima itd.. Broj osoba u APP može se povećati jedino za djecu i određuje se posebnim dogovorom putem e-maila. U cijenu APP je uključeno korištenje klima uređaja, WI-FI Interneta, porez, boravišna taxa i to je ukupna cijena APP. Za naše goste imamo osiguran ograđeni parking u dvorištu naše kuće.

Udaljenost od naše kuće do glavne gradske plaže u Crikvenici, jedne od najboljih u Hrvatskoj je oko 300 m. Glavna gradska plaža u Crikvenici je pješčana i lijepo uređena, jedna od najboljih u RH, pogodna je za djecu i odrasle. Udaljenost od supermarketa KONZUM I LIDL je oko 400 m, od supermarketa u centru grada INTERSPAR I TOMMY 800 m.

Za potvrdu rezervaciju smještaja , gosti plaćaju avansom unaprijed 30% od ukupne cijene boravka u APP na moj bankovni račun. Ostatak od 70% od ukupne cijene gosti plaćaju prvi dan kada dođu u APP u Crikvenicu . Ako ste zainteresirani za našu ponudu APP pošaljite nam e-mail, a mi ćemo Vam odgovoriti.

2122 23242527
KONTAKT
MILKA VUKELIĆ
00385 99 702 50 86