Apartmani Villa Kristina Otok Ciovo Okrug Donji

Villa Kristina  Apartmani  Otok Ciovo  Okrug Donji
26
25
24
22

Apartmani Villa Kristina    Otok Ciovo   Okrug Donji

Vila Kristina smještena je na mirnom mjestu poluotoka Čiovo, udaljena od mora samo 250 metara, 1,5 km od UNESCO-vog grada Trogira, 25 km od Splita i 6 km od zracne luke. Vila raspolaže sa 4 moderna i komforna apartmana koji su potpuno opremljeni (klima, SAT/TV, perilica, pegla, mikrovalna, toster, aparat za kavu i grill). Svi apartmani imaju osiguran parking prostor, te predivan pogled na jadransku obalu U neposrednoj blizini vile nalaze se brojni restorani koji nude dalmatinske specijalitete, a za rekreaciju u blizini je i tenisko igralište Svim gostima želimo srdačnu dobrodošlicu i ugodan boravak.

Apartmani u ponudi
U ponudi su 4 moderno opremljena, klimatizirana apartmana u Okrugu Gornjem iz kojih se pruža prekrasan pogled na trogirski zaljev Svi apartmani imaju WiFi internet, SAT/TV, klima uređaj, caffe aparat, toster… Apartmani 2 i 3 imaju perilicu suđa. Svi apartmani u dogovru s vlasnikom mogu koristiti i perilicu rublja Ispred kuće je grill kojeg gosti mogu koristiti u dogvoru s vlasnikom. Također gostima je na raspolaganju i prarking ispred kuće.

———————————————-

TROGIR – 2800 godina povijesti i života u ovom “gradu-spomeniku” bili su uvijek u skladu, dajući svijetu prekrasnu sliku životne radosti i kulturnog napretka. To je bio i glavni osnov UNESCO-vom priznanju Trogiru u cijelosti kao spomeniku svjetske baštine. Posjetite Trogir i osjetite ljepotu antičkih spomenika, mističnih ulica te harmoniju boja i forme umjetničkih djela Smješten u području blage mediteranske klime, Trogir sa svojih 2700 suncanih sati godišnje je jedan od najprivlacnijih turistickih destinacija u Hrvatskoj. U preko 100 bistroa i restorana u užem središtu Grada uživajte u dalmatinskim specijalitetima pripremljenim na tradicionalan nacin ili odaberite dobar riblji restoran kojih ima u izobilju. Prošetajte kroz uske ulicice Trogira dok traje Trogirsko Ljeto i uživajte u folklornim plesovima i koncertima na otvorenom…

2123 2224252626
KONTAKT
NEVJESTIĆ
00385 98 911 69 10 ; 0041 79 648 4856 ; 0041 41 660 9859