Apartmani Troskot Biograd na Moru

Apartmani Troskot  Biograd na Moru
4
27
26
25

Apartmani Troskot    Biograd na Moru

Apartmani Troskot nude ugodan smještaj 200m od plaže Dražica u Biograd na moru. Apartmani su smješteni u obiteljskoj kući koja se nalazi u širem centru grada, na rubu borove šume. U krugu od 100-700 metara od apartmana nalaze se hoteli, plaza Dražica, marina, pošta, više banaka, trgovina, tržnica, restorana, autobusni kolodvor,
policijska postaja. Smještaj je pogodan za obiteljski odmor u Biogradu, ljetovanje veće grupe kao i za ljubitelje aktivnog odmora.

Smještaj se nudi u dva apartmana sa kapacitetom 3+1 i 4+1 ležaj. Oba apartmana imaju opremljenu kuhinju sa blagovaonom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupaonu sa tuš kadom, te dva balkona. Apartmani imaju klima uređaj, Sat Tv, Internet.. Roštilj i parkirno mjesto su dvorištu kuće. Dnevna cijena uključuje: boravišnu pristojbu, klimu, parking auta u dvorištu, WiFi priključak, korištenje roštilja i završno čišćenje.
Detaljnije informacije i više slika možete pronaći na sljedećem linku:
http://www.gdjenamore.com/apartmani-biograd/biograd-na-moru-apartmani-troskot-8165/
Biograd na moru turistički je i nautički centar, smješten u samom središtu jadranske obale. Uz kvalitetan smještaj te 1.000 vezova u dvije marine, Biograd nudi i brojne barove, restorane i rekreativne sadržaje kao što su tenis centar, odbojka na pijesku, mini golf, skijanje na vodi, surfing, ronjenje i sl., te kristalno čisto more, duge šljunčane plaže i hladovinu borove šume.

Priroda je bila naklonjena Biogradu te mu je tako podarila okruženje s pet nacionalnih parkova te dva parka prirode i povijesnim gradovima Zadar, Šibenik, Trogir i Split, čime je Biograd savršeno mjesto za odmor ili poslovno okupljanje. U blizini Biograda su dva međunarodna aerodroma – Zadar (30 km) i Split (100 km).
Kupanje u kristalno bistrom moru moguće je samo stotinjak metara od centra grada, gdje je plaža proširila u hladu stoljetne borove šume. Bogata turistička tradicija kompletna je sa raznolikim kulturnim, zabavnim i sportskim događajima koji se samo mogu dodati na popis ili razloga da odaberete Biograda kao odredište za svoj odmor.

Želimo Vam toplu dobrodošlicu i ugodan boravak u Apartmani Troskot, Biograd na moru.

2223 2425262745
KONTAKT
Ivo Troskot
00385 98 247 792
http://www.gdjenamore.com/apartmani-biograd/biograd-na-moru-apartmani-troskot-8165/