Apartmani The Little Prince Zadar

Apartmani  The Little Prince  Zadar
27
26
25
24

Apartmani   The Little Prince   Zadar

Apartmani MALI PRINC sastoje se od 3 nova apartmana, svijetla i udobna, koji čekaju samo na Vas, da provedete svoj nezaboravni odmor u najboljoj europskoj destinaciji za odmor u 2016. godini. Moderna zgrada sa vlastitim zatvorenim parkiralištem se nalazi u vrlo mirnom kvartu.
Apartmani se nalaze: jedan u prizemlju, jedan na prvom katu i jedan na drugom katu nove zgrade s pogledom na more. Vrlo su podoban smještaj za parove i obitelji (sa djecom), s dva kreveta – bračni krevet i kauč na razvlačenje (pogodni za 2-4 osobe). Potpuno su opremljeni i novi, te toplo dizajnirani s pažnjom i modernim ukusom. Ovdje ćete
se osjećati kao kod kuće.
Apartmani su se sastoje od otvorenog koncepta dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje sa perilicom za posuđe, te odvojene spavaće sobe. Posteljina se podrazumijeva, a glačalo i sušilo za kosu su također dostupni. Svaka jedinica ima vlastitu kupaonicu s
tuš kabinom, perilicom za rublje i besplatnim toaletnim
potrepštinama. Satelitska TV, wi-fi, centralno podno grijanje, klima, kao i komforni balkoni s prekrasnim pogledom na Zadarski kanal upotpunjuju ponudu.
Zavoljeti ćete ovo mjesto zbog ambijenta, lokacije i pogleda.
Apartmani MALI PRINC se nalaze u neposrednoj blizini restorana i kafića (NAJPOZNATIJI RIBLJI RESTORANI NA 5-10 MIN. ŠETNJE, NAJPOZNATIJA PIZZERIA 150m), od plaže su udaljeni 7-8 min. šetnjom, te nude prekrasan pogled na more i veoma su pogodni za obiteljski odmor.
2223 2425262728
KONTAKT
VICE ČIRJAK
00385 98 943 10 45