Apartmani Rubina Sali Dugi Otok

Apartmani Rubina  Sali  Dugi Otok
28
26
25
24

Apartmani Rubina   Sali    Dugi Otok

Apartman Sali
U ponudi su dva apartmana tipa “Studio” potpuno opremljena svim neophodnim kućanskim priborom. Apartmani su udaljeni od mora 30 metara, tako da s terase možete uživati u prekrasnom pogledu na more i obližnje otoke, a nalaze se na mirnom i tihom mjestu, okruženi prirodom i zelenilom. Opremljeni su satelitskom televizijom i klima uređajem. Uz apartman je osiguran i parking prostor.

————————————————————————————-

Sali – ribarsko mjesto na Dugom otoku, najdužem sjevernodalmatinskom otoku, svojim obalnim položajem, drevnom i suvremenom mediteranskom arhitekturom, čistim morem, obiljem sunca, raskošnom mediteranskom vegetacijom, okružen tisućljetnim maslinicima idealan je za turiste avanturiste, ali i za one željne mira u prekrasnom ambijentu očaravajuće prirode.

Sali je dobro polazište za Nacionalni park Kornati i obližnji Park prirode Telašćica – uvalu iznimne ljepote, otočića, slanog jezera Mir, strmih stijena s kojih se obrušavaju i gnijezde sokolovi te prekrasnih plaža.

Duge, tople ljetne večeri obogaćene su Saljskim kulturnim ljetom i Saljskim užancima, pučkim manifestacijama. Glasovite su turističke atrakcije Trke tovara i u svijetu priznata Tovareća mužika u sklopu ljetnog programa

2123 2425262827
KONTAKT
DARKO FRKA
00385 91 586 20 94
http://www.apartmani-frka.net/