Apartmani Roza Rovinj okolica Borik

Apartmani Roza    Rovinj   okolica Borik

Nedaleko od centra Rovinja, u elitnom naselju Borik, u samoj blizini mora, na dvije lokacije, nalaze se 3 apartmana obitelji Roža koji svojim komforom mogu zadovoljiti svakog gosta.

Apartmani “Marin” i “Karmen” sastoje se od kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonice, spavaće sobe i terase. Oba apartmana smještena su u kući, apartman “Karmen” na prvom katu, a apartman “Marin” na drugom katu. Gostima apartmana je na raspolaganju vlastiti ograđeni parking te dodatni zajednički prostor sa kupaonicom. Apartmani su opremljeni posuđem, posteljinom, klimom, grijanjem, strojem za pranje rublja, satelitskim TV prijemnikom, sušilom za kosu, glačalom, mikrovalnom pećnicom, roštiljem i aparatom za kavu. Dodatno, apartman “Karmen” ima perilicu za pranje suđa.

Nedaleko od apartmana „ Marin“ i „Karmen“, na adresi L. Brunettija 7, nalazi se i  apartman „Nina“ koji  iznimnim komforom, svojim gostima  pruža zadovoljstvo boravka u njemu. Apartman se sastoji od natkrivene terase,  kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, 3 spavaće sobe koje svaka imaju svoju kupaonicu. Gostima apartmana je na raspolaganju vlastiti parking.  Apartman je  opremljen posuđem, posteljinom, klimama, centralnim grijanjem, strojem za pranje rublja, satelitskim TV prijemnicima, DVD-om, sušilom za kosu, glačalom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu i aparatom za vodu. Gostima je omogućen pristup internetu te značajno jeftinije VOIP telefoniranje.

 

2223 242526

SAMSUNG

SAMSUNG

28

KONTAKT
Ime
00385 98 366 010
https://www.rozarovinj.com/hr/naslovnica/