Apartmani Punos Otok Vrgada

Apartmani Punos  Otok Vrgada
26
25
24
23

Apartmani Punos   Otok Vrgada

Iznajmljivanje smještaja Vrgada (Otok Vrgada) – Apartmani Punoš Vrgada Vrgada (Otok Vrgada) Hrvatska.
Apartmani Punoš Vrgada nude ugodan smještaj 70m od plaže na otoku Vrgada. Apartmani su smještenu u obiteljskoj kući koja se nalazi u samom središtu mjesta, vrlo blizu brodskog pristaništa i nekoliko pješčanih plaža otoka. Smještaj je pogodan za obiteljski odmor u Vrgadi, romantično ljetovanje za parove kao i za ljubitelje nautičkog turizma.

Smještaj se nudi u dva apartmana sa kapacitetom ležaja za dvije do četiri osobe svaki. Oba apartmana imaju opremljene kuhinje sa blagovaonom i dnevnim boravkom, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem, kupaonica (toalet / tuš) i balkone sa pogledom na more. Apartmani imaju klima uređaj, Sat TV, Internet.. Gosti apartmana na korištenju imaju lijepo uređeni vrt sa vrtnom garniturom za sjedenje i roštiljem.

Vrgada je otok na kojima ne prometuju automobili, s toga je idealno odredište za obitelji s malom djecom. Do otoka se dolazi brodom iz Pakoštana uz osiguran parking automobila. Brodska linija 8 puta dnevno.
—————————————————–
Vrgada je relativno maleni otok dug svega 3 km, smješten na jugoistočnom dijelu zadarskog arhipelaga kod mjesta Pakoštane. Otok okružuju 15 manjih otočića prikladnih za razvoj izletničkog turizma, a čisto i plitko more te mnoge pješčane plaže i uvale privlače brojne turiste. Vrgada okružuju šljunčane i pješčane uvale, ugodne borove šume i mediteranska vegetacija impresionirati će svakoga posjetitelja u potrazi za miran odmor. Otok na sjeveru i jugu ima planine, koje dosežu do 112 m, a više od dvije trećine su prekrivene gustom borovom šumom.

2223 24252627
KONTAKT
MIRKO PUNOŠ
MIRJANA 00385 98 759 080;   MIRKO 00385 91 556 71 65