Apartmani Pansion Lorenta Vodice Centralna Dalmacija

Apartmani  Lorenta  Vodice  Centralna Dalmacija
27
26
25
24

Apartmani  Pansion Loren2324 25262721ta    Vodice   Centralna Dalmacija

Pansion Lorenta nalazi se u Vodicama, samo 80m udaljen od velike pješčane plaže. Gostima su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevetne sobe s kupaonicom, zatim jednosobni komforni apartman s dodatnim ležajima u dnevnom boravku i terasom s roštiljem i suncobranom od trske na ulazu, moderni jednosobni trokrevetni apartman, te studio-apartman za dvije osobe s terasom veličine 25m2 sa stolom, stolicama suncobranom, ležaljkama i roštiljem. Sve smještajne jedinice raspolažu s klimom (korištenje po dogovoru).
Obitelj Bilan govori više jezika i svojim je gostima na usluzi tijekom cijele godine. Dugogodišnje ugostiteljsko iskustvo, gosti koji se ovamo vraćaju te preporuka prijateljima, najbolja je garancija kvalitetne usluge.

————————————————————————————–

Vodice su dobile ime po izvorima vode; uostalom razvile su se upravo na ovome mjestu zahvaljujući bunarima. Zahvaljujući tom prirodnom fenomenu Vodice su izvozile pitku vodu sve do kraja 19 st. Danas su na glavnom gradskom trgu očuvana dva bunara kao spomen na tradiciju i stare običaje .Vodice su danas turističko mjesto u kojem zasigurno ne nedostaje sadržaja. Ronilački centri u Vodicama će vam omogućiti da uživate u prirodnim ljepotama jadranskog podmorja i da razgledate olupine brodova koji nisu stigli na svoje odredište.

SLIKE
KONTAKT
LYDIA BILAN
00385 98 169 43 49
WWW