Apartmani Mudric Lustica iznad plaze Zanjac Herceg Novi okolica

Apartmani Mudric   Lustica   iznad plaze Zanjac    Herceg Novi okolica

 Apartmani „Mudrić“ nalaze se na poluosrtvu Luštica (opština Herceg Novi) u naselju Zambelići iznad plaža Mirišta i Žanjic.

Do ovih prelepih plaža može se doći iz apartmana pešice (oko 1,5 km) ili kolima (3 km). Zelenu i uvek rascvetalu baštu apartmana krasi mali bazenčić s fontanom i natkrivenim prostorom za odmor s ljuljaškom. U dvorištu apartmana i ispred nalazi se besplatni prostor za parkiranje automobila.

S terasa i balkona apartmana pruža se panoramski pogled na more i okolinu. Na raspolaganju je velika zajednička terasa s mobilijarom i roštiljem za pripremanje hrane.Prema potrebi osiguravamo prevoz od autobuske stanice ili aerodruma do apartmana kao i dnevni prevoz do plaže uz naknadu.Lokacijski apartmani su okruženi zelenilom i borovom šumicom gde je stalno prisutno strujanje imešanje svežeg vazduha iz okruženja zelenilom s morskim. Ulice i stazesu mirne bez velikog saobraćaja i pogodne za šetnju i razgledanje okoline.

Na raspolaganju su 2 veća apartmana s po 2 spavaće sobe (do 6 osoba), 2 manja apartmana s 1 spavaćom sobom (do 4 osobe) i 1 studio apartman za 2 osobe.

Cene iznajmljivanja apartmana u sezoni (15.06. do 15.09.)- za veće apartmane do 6 osoba je 50 E po noćenju- za manje apartmane do 4 osobe je 40 E po noćenju- za studio apartman do 2 osobe je 30 E po noćenju .Cene iznajmljivanja apartmana van sezone je niže za 10 E po noćenju od cena u sezoni.

Linkovi za razgledanje apartmana na stranicama drugih oglašivača su:

 – Apartments Mudrić booking.com

– Apartments Mudric – Luštica YouTube.com

26 78345
KONTAKT
RADE MUDRIĆ
00382 69 265 438 ; 00381 63 782 3562