Apartmani Manzoni Punat Otok Krk

Apartmani Manzoni Otok Krk  Punat
38
36
34
33

Apartmani Manzoni   Punat  Otok Krk

Otok Krk se nalazi u Kvarnerskom zaljevu na sjevernom dijelu Jadranskog mora. On je najveći jadranski otok i najbliži europskom kopnu s kojim ga povezuje cestovni most. Na jugozapadnoj obali otoka Krka nalazi se mjesto Punat i naši apartmani Manzoni,idealno mjesto za odmor. U Puntarskoj uvali nalazi se otočić Košljun poznat po franjevačkom samostanu i muzejima.Šumski je rezervat prirode i spomenik kulture.
Obiteljska kuća
Naša kuća smještena je u mirnom predjelu Punta okruženom predivnim pogledom,plažama i šetnicama. Svi sadržaji kao: dućani,restorani, barovi, razni sportski sadržaji, marina Punat nalaze se u blizini.More i predivne šljunčane plaže okružene borovom šumicom sa raznovrsnim sadržajima za djecu i odrasle udaljene su samo 50 – 100 metara od kuće.
U našoj kući nalaze se 3 apartmana i to 2 jednosobna i 1 dvosobni. Opremljeni su s internet priključcima, satelitskom televizijom, klimama . U cijenu svakog apartmana uključeni su posteljina, ručnici i posuđe. Na raspolaganju Vam je i naše veliko natkriveno parkiralište . Našim gostima nudimo na korištenje prostor za roštiljanje s velikim zidanim roštiljem. Svi apartmani imaju nadkrivene terase za uživanje i opuštanje u vrućim ljetnim danima.
Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu!
3132 3334363837
KONTAKT
RUŽICA MANZONI
00385 98 228 409
WWW