Apartmani Lori Porec

Apartmani Lori  Porec
28
27
26
25

Apartmani Lori   Porec

Apartman LORI-1 se nalazi u blizini centra grada a sastoji se od: 3 spavace sobe, kuhinje, dnevnog boravka i 2 kupaonice. Apartman ima privatni, ograđeni i lijepo uređen vrt sa grilom i velikim stolom u hladovini. U cijenu najma ukljucenu je koristenje klima uređaja, posteljine i rucnika, wi-fi i privatno parkiraliste. Najbliza plaza i centar grada udaljen je 5-10 minuta hoda.

Apartman LORI-2 se nalazi u mirnom naselju Mali maj nedaleko od centra Poreca a sastoji se od: 1 spavace sobe, kuhinje, dnev.boravka, kupaonice , parking a sa velike terase ima prekrasan pogled na more.

Apartman LORI-3 se nalazi u samom centru grada Poreca, u mirnoj zoni. Sastoji se od: 1 spavace sobe, kuhinje, dnev.boravka, kupaonice, parking. Prednost je to sto na par koraka imate sve sto je potrebno za dobar i ugodan boravak u Porecu.

———————————————-

Poreč je pravo turističko odredište sa predivnom starom gradskom jezgrom koja je dio svjetske kulturne baštine. Mnoge turiste privlači i zbog velikog broja smještajnih kapaciteta, uređenih plaža, barova i restorana, te odlične ponude za rekreaciju, od tenisa do svih vrsta vodenih sportova. Poznat je i po svojim zelenim površinama s puno cvijeća za što je i dobio više nagrada za čistoću i urednost. Porečka riva je idealno mjesto za šetnju uz mnoštvo prodavača suvenira, a postoji i panoramski vlakić koji vozi duž cijele porečke rivijere.

2922 232526272824
KONTAKT
LOREDANA LABINJAN
00385 91 532 12 17
WWW