APARTMANI – FRANCIKA HOUSE, CRIKVENICA

APARTMANI – FRANCIKA HOUSE, CRIKVENICA

Veliko nam je zadovoljstvo moći Vam ponuditi smještaj u jednoj od naših kuća. Mi, Francika i Josip Fedešin, ponosni vlasnici imanja na kojem se nalaze obje kuće, učinit ćemo sve što je u našoj moći da Vaš boravak ovdje učinimo što ugodnijim u jednoj od ili više soba tj. apartmana. Glavna kuća može primiti pojedince, čitave obitelji ili velike grupe do 30 ljudi.

Zelena kuća samo koji metar udaljena od odmah glavne, može primiti još šest osoba, a nudi i prostranu prostoriju koja služi kao zajednička blagovaonica za veliki broj ljudi. Imanje se proteže na 4000 kvadratnih metara, a sastoji se od spomenutih kuća okruženih mladim maslinikom i omanjim vinogradom. Iza glavne kuće skriven od znatiželjnih pogleda prolaznika nalazi se poveći bazen dimenzija 10×4 m sa sunčanom terasom i tušem na otvorenom. Nekoliko metara udaljena nalazi se ljetna kuhinjica s natkrivenom terasom i grilom na raspolaganju. Uz imanje, u našem je posjedu i zemlja nasuprot kuća s druge strane ulice koju smo uredili i namijenili da bude parkiralište za 12 osobnih automobila i jedan autobus.

Svakako treba naglasiti da je čitav posjed ograđen, te da gledano s bilo kojeg svog dijela nudi izvanredne poglede na Jadransko more, otok Krk i Velebit u daljini. Pozivamo Vas da provedete vrijeme s nama i uživate u mirnoći i tišini ovog područja, daleko od, a opet tako blizu bučnog i živahnog centra grada Crikvenice.

APARTMANI – FRANCIKA HOUSE – CRIKVENICA - 2 APARTMANI – FRANCIKA HOUSE – CRIKVENICA - 3 APARTMANI – FRANCIKA HOUSE – CRIKVENICA - 4 APARTMANI – FRANCIKA HOUSE – CRIKVENICA - 5 APARTMANI – FRANCIKA HOUSE – CRIKVENICA - 6 APARTMANI – FRANCIKA HOUSE – CRIKVENICA - 7 APARTMANI – FRANCIKA HOUSE – CRIKVENICA - 8

APARTMANI – FRANCIKA HOUSE – CRIKVENICA

00385 99 84 60 410

francika@orange.fr

www.francikahouse.com