Apartmani Devic Makarska Centralna Dalmacija

Apartmani Devoc  Makarska
27
26
25
24

Apartmani Devic    Makarska   Centralna Dalmacija

Apartmani Dević nalaze se iznad samog centra grada Makarske na mirnoj poziciji s koje se pruža prekrasan pogleda na grad, more i okolne otoke Brač i Hvar. Od prekrasne šljunčane plaže udaljeni su svega 900 m. Apartmani su okruženi miomirisnim mediteranskim biljem koje čini vaš boravak opuštenijim i ugodnijim. Apartman raspolaže vlastitim parkingom, balkonom s pogledom na more, kuhinjom opremljenom aparatima, priborom i suđem, spavaćom sobom, kupaonom s tuš kabinom, klima uređajem i TV-om.

———————————————-

Najveći grad Makarske rivijere sa više od 13 tisuća stanovnika, po kojem se zove cijelo Makarsko primorje od Gradca do Brela i cijela Rivijera. Makarska je dobitnik mnogobrojnih nagrada u turizmu za uređenje grada i okoliša, za kvalitetu i raznolikost ugostiteljskih i turističkih usluga. Makarska je grad koji živi od turizma i za turizam, grad mladosti, sporta i zabave.

Kulturno ljeto program je raznolikih priredaba, koncerata, izložbi i atraktivnih Ribarskih noći koje privlaće najveći broj turista i domaćina na makarsku rivu kao i Noć Kalelarge, te ljetni Karneval. U Makarskoj možete pronaći brojne konobe, pivnice, pizzerije, caffe-barove, slastičarnice i sve ostalo što je potrebno za miran i bezbrižan odmora na suncem okupanim obalama Mediterana. Uz mul i rivu pristaju ribarski, izletnički brodovi i jahte te se tu u jutarnjim satima može kupiti tek ulovljena riba. Na zapadnom su dijelu luke vezovi za ribarske brodove i jahte, a u blizini su ribarski i jedriličarski klubovi.

U središtu grada, u blizini rive najveći je gradski trg – trg fra.Andrije Kačića Miošića s njegovim spomenikom u sredini, podignut 1890. Na trgu se održavaju razne zabavne i druge priredbe. Sa sjeverne strane trg zatvara crkva sv. Marka izgrađena 1766. uz nju se prostire bogata gradska tržnica sa obiljem svježeg voća,povrća i domaćih proizvoda.

AD REFERENCE ID: 782604F26C1C2CC2
2223 2425262728
KONTAKT
DEVIC
00385 97 192 02 82 ; 00385 21 690 281
http://www.apartmani-devic.com