Apartmani Dekaderon Lux Kotor Crnogorska Obala

Apartmani Dekaderon Lux  Kotor  Boka Kotarska
28
26
25
24

Apartmani  Dekaderon Lux    Kotor  Crnogorska  Obala

Apartmani Dekaderon Lux su privatno vlasništvo porodice Vujošević. Nalaze se na visokoj obali naselja Muo nadomak starog grada Kotora, u prvom redu do mora. Nestvaran pogled na plavo more i mjestašca u podnožju belih masiva samo je početak naše priče.

Generacijski pomorci, iskreno smo se potrudili da u naše apartmane i oko njih unesemo sve ono najbolje što smo iskusili na putovanjima – doslovno oko sveta Izgradili smo ih kvalitetno i bogato opremili krajem 2011. godine. Nismo štedeli u želji da naši gosti imaju sve ono što i mi imamo u našem domu. I dalje inoviramo. Samo najbolji hoteli na primorju mogu da pariraju našem smještaju, a gostoprimstvom smo ih nadvisili Pored svega, nudimo Vam iznajmljivanje automobila, vožnju moćnim “Seadoo” skuterom, izlete brodom…

Želimo Vam srećan put i dobar ostanak!

————————————————————————————–

Duboko u bokokotosrkom zalivu, preko puta drevnog, kamenog Kotora, nalazi se malo, slikovito mesto Muo. Na obroncima je planina koje ga okružuju, te u zaklonu gustih mediteranskih šuma koje obezbeđuju, kako dobar kvalitet vazduha, koji se meša sa onim, morskim, tako i mnogo senovitih kutaka i zaklona od sunca, za vreme vrelih letnjih dana.

2223 2425262827
KONTAKT
00382  69 043 433 ; 00382  69 49 22 65
WWW