Apartmani Bruno Okrug donji Otok Ciovo

Apartmani Bruno  Okrug Donji  Otok Cioco
27
26
22
25

Apartmani Bruno    Okrug donji   Otok Ciovo

Apartmani Bruno nalaze se u malom dalmatinskom mjestu Okrug Donji na Otoku Čiovu, u blizini povijesnog grada Trogira (5km). Apartmani su smješteni u lijepo uređenoj obiteljskoj kući (novogradnja), a kuća je udaljena svega 200m od najbliže plaže gdje se gosti mogu slobodno okupati i boraviti cijeli dan uživajući u čistom i bistrom moru.
Isto tako gosti mogu otići i na druge uređene plaže sa mnogim dodatnim sadržajima, koje također nisu daleko od apartmana.
Gostima možemo ponuditi 2 kompletno opremljena apartmana. Oba apartmana imaju potpuno opremljenu malu kuhinju i ostale sadržaje potrebne za ugodan boravak. Apartmani se nalaze na I. katu kuće. Svaki apartman ima vlastitu terasu za ugodan boravak, a gosti mogu koristiti i roštilj ispred kuće (uz dogovor s vlasnikom). Oba apartmana su klimatizirana.

AP1 – 3+1 osobe Dnevni boravak sa kuhinjom, odvojena spavaća soba s duplim krevetom, prostrano kupatilo s banjom i bideom, SAT/TV, vlastita terasa.

AP2 – 2 osobe Soba sa duplim krevetom, odvojena kuhinja, klimatizacijski uređaj, prostrano kupatilom sa tušem i bideom, SAT/TV, vlastita terasa s
pogledom na more.

Svi gosti imaju svoje mjesto za parkiranje. Svi gosti imaju mogućnost bežičnog (wireles), ADSL pristupa Internetu. Samo 200 m od apartmana nalazi se lijepa prirodna plaža sa čistim morem i dodatnim sadržajima Mjesto Okrug Donji idealno je za goste koji žele uživati u pravom dalmatinskom ugođaju, u miru i tišini, udaljeni od prometne buke, okruženi samo cvrkutom ptica i cvrčanjem cvrčaka.

2324 2522262729
KONTAKT
JAKOV LEMO
00385 91 189 69 80