Apartmani Bogdanovic Kotor Boka Kotorska

Apartmani  Bogdanovic  Kotor  Crnogorska Obala
24
23
21

Apartmani Bogdanovic    Kotor   Boka Kotorska

Dobrodošli u Apartmane Bogdanović koji se nalaze u mjestu Dobrota pored Kotora Kotor je stari grad u Crnoj Gori i nalazi se na u jednom od najljepših zaliva na svijetu, Boki Kotorskoj. Važnost Kotora i Boke Kotorske u regionu i samoj crnogorskoj istoriji kao i turizmu je ogromna.

Veliki broj istorijskih spomenika učinili su da Kotor bude na UNESCO-vom popisu “Svjetske prirodne i kulturne baštine”. Kotor je sa svojom okolinom, arhitekturom i zanimljivom kulturno turističkom ponudom uistinu dragulj Crne Gore i Mediterana. Boravak u Kotoru je zaista poseban i gosti koji ga posjete uvijek se vraćaju nebili otkrili nešto novo a ono što ga čini još posebnijim jesu ljudi koji svojim gostima uvijek nude najbolju uslugu i osjećaj da ste kod pravih prijatelja.

Svi apartmani imaju balkone sa pogledom na more odakle možete posmatrati putničke brodove koji uplovljavaju u naš zaliv. Apartmani obezbjedjuju posteljinu i peškire, kao i set za higijenu. Posjedujemo sopstveni parking koji je gratis i u krugu dvorišta za nase goste i obezbjedjen video nadzorom. Možete koristiti vanjski bazen koji se nalazi u dvorištu našeg objekta kao i fitnes studio koji vam je na raspolaganju. U blizini apartmana na udaljenosti od 30m-50m nalaze se dva veoma poznata restorana sa vrhunskim izborom domaće hrane i ribljih specijaliteta. Na putu do Starog grada Kotora koji je na udaljenosti od 20 minuta šetnje, možete se osvježiti u plažnim barovima koji su u neposrednoj blizini. Ako ste raspoloženi za kupanje u moru ono Vam se nalazi na udaljenosti od 30m.

—————————————————————————————-

Dobrota je jedno od mesta na kojem je još uvek moguće videti sav sjaj nekadašnje Boke i drevnog Kotora, iz vremena kada su jedrenjaci plovili svetskim morima, pronoseći slavu ovih krajeva i donoseći mnoga bogatstva ovdašnjim pomorskim kućama. Dobrota je smeštena u neposrednoj blizini Kotora sa pogledom prema Vrmcu i Prčnju. Ovo je najnaseljenije mesto u opštini Kotor, a proteže se od grada Kotora, sa kojim je povezan na jugu, sve do naselja Ljuta i istoimene reke na severu.

2123 2425
KONTAKT
00382 69 436 541 ;  00382 69 051 569
WWW