Apartmani Anita Podstrana Split okolica

Apartmani Anita  Podstrana  Centralna Dalmacija
27
24
23
23

Apartmani Anita   Podstrana   Split okolica

Apartmani Anita(prvi red do mora) nalaze se u Podstrani koja je 10km udaljena od Splita isto tako i od Omiša. Svi apartmani imaju pogled na more,na raspolaganju ležaljke za plažu, grill, Wi-Fi,osigurano parking mjesto. Također svi apartmani su klimatizirani, tv/sat .

————————————————————-

Podstrana je malo turističko mjesto koje se smjestilo svega 8 kilometara od Splita podno visokog brda Perun. Zbog svojih 9 kilometara dugih i prekrasnih plaža, bogate kulturne baštine sa gastronomskom ponudom uz domaće vino i maslinovo ulje, Podstrana je jedna od privlačnijih turističkih destinacija. Posjetiteljima se nude i razni rekreacijski sadržaji u prirodi od kojih su biciklizama, planinarenje te pješačenje  označenim stazama.

Za ljubitelje vodenih sportova mogu se okušati u skijanju na vodi, windsurfu i ostalom. Uz navedene sportove svakodnevno se organiziraju izleti na rafting u kanjon rijeke Cetine, obilazak i fiš-piknik na otoke Brač, Hvar, Korčulu, Vis i Šoltu te razgledavanje povijesnih centara Splita, Trogira i ostalih gradova.

2622 23242728
KONTAKT
EDO KARAMAN
00385 95 843 24 78
WWW