Apartman Leonida Vela Luka Otok Korcula

Apartman Leonida  Vela Luka  Otok Korcula
27
26
25
24

Apartman Leonida    Vela Luka   Otok Korcula

Ako tražite moderan, komforan apartman naši domaćini Leonida i Teo nude Vam apartman u Vela Luci, u naselju Vranac. Apartman je udaljen od centra mjesta tri minute osobnim vozilom, 7-8 minuta biciklom ili 3 minute taxi brodom lokalnih mještana, stajalište taxi broda udaljeno je 50 metara od apartmana. Na istoj udaljenosti nalazi se gradska plaža prigodna za obitelji sa malom djecom u sklopu koje se možete opustiti uz omiljeno piće. Ako želite mir i kupanje bez gužve i buke odmah iza gradske plaže proteže se kilometarska šetnica koju cijelo vrijeme prati morsko plavetnilo, prirodne plaže i borova šuma. Šetnica je idealna za duge šetnje ili vožnju biciklom, a ako posjedujete kućnog ljubimca nastavite šetnicom do hotela Adria gdje se nalazi plaža za ljubimce.
Apartman se sastoji od velike dnevne sobe sa blagovaonicom i kuhinjom, te dvije spavaće sobe. Manja spavaća soba opremljena je krevetom na kat a veća bračnim krevetom te još jednim ležajem na razvlačenje za dvije osobe. Velika dnevna soba uključuje kauč na razvlačenje, veliku blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju. Duž cijele dnevne sobe prostire se balkon sa kojeg Vela Luku imate na dlanu. Kupaona je u potpunosti opremljena, sadrži walk- in tuš, wc, lavabo i perilicu rublja. Pokraj samog ulaza u apartman nalazi se mala terasa opremljena roštiljem na kojoj se može i blagovati.
Apartman sadrži: Wi-Fi, TV, perilicu za pranje suđa, perilicu za pranje rublja, električni štednjak,
pećnicu, mikrovalnu, veliki frižider, klima uređaj, osigurano jedno parkirno mjesto u garaži, a s obzirom da su domaćini ljubitelji životinja, apartman je pet friendly.
Domaćini imaju vlastito obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo sa malom trgovinom u centru mjesta koja nudi isključivo domaće proizvode poput maslinovog ulja, vina, homemade likera i rakija, prirodnu kozmetiku te slane i slatke slastice.
Za sva pitanja i informacije dostupni su u bilo koje doba dana na brojeve +38591 5742 542 (Leonida) i +38599 7305 930 (Teo).
2223 2425262728
KONTAKT
LEONIDA GRBIN
00385 91 5742 542