Apartman Ivan Ljubac Zadar okoica Centralna Dalmacija

Apartman Ivan   Ljubac   Zadar okoica    Centralna Dalmacija

Apartman 6+2 tri spavaće sobe kuhinja dnevni boravak internet tv sat pogled na more dva wc jedan velika kada jedan tuš kada perilica rublja.

—————————————————

Smješten u jugoistočnom uglu Velebitskog kanala, Ražanac nije dirnut lavinom turista, koji čini prilično broj mjesta na Jadranu manje ugodno za provesti opuštajući odmor. Iako Ražanac je još vidjeti razvoje projekte prilagođene za turiste, kao administrativno sjedište područja, gradić je već dobro opremljen s različitim pružateljima usluga koji gosti možda trebati. Ražanac ima dućani, liječnika, ljekarnu, poštu, internet caffe i knjižnicu.
Zbog svog položaja Ražanac je savršeno polazište za istraživanje u regiji i kao mjesto za noćenje nakon dana putovanja. Kada odlazim prema istoku, mogučno je doći do veličanstvenog Velebita – gotovo okrenuto Ražanca, preko kanala se nalaži Nacionalni park Paklenica. Zadar je manje od pola sata vožnje na jug, i u Nin, drevni hrvatski grad sa svojom pješčanom lagunom isto tako se može doći za manje od 30 minuta. Vožnja prema zapadu može prijeći Paški most ispod 15 minuta.
Za posjetiteljima Ražanac ponudi i elemenata njegoj kulturnoj i povijestnoj baštini, kao barokna crkva iz 17. st., obnovljena srednjovjekovna crkva Sv. Andrije, ostaci tvrđave grada, impresije starog grada sa svojim dijelom napuštenim starim kučama i tradicije vlaškog i bunjevačkog stanovništva Ražanca, kao i ples Ražanačko kolo.

2223 2425262728
KONTAKT
IVAN MARUŠIĆ
00385 23 361 059