Apartman Ane Pula okolica Loborika

Apartman Ane  Barban  Sredisnja Istra
27
26
25
24

Apartman Ane  Pula okolica Loborika

Za ljubitelje prirode, mira i tisine komforan apartman povrsine 120 m2 na 1. katu obiteljske kuce. Sve one koji zele pobjeci od gradsk vreve i uzivati u jutarnjem cvrkutanju ptica i kukurikanju pijetlova kao i u svjezini noci koju donosi povjetarac iz obližnjeg sumark rado ćemo ugostiti .

Posebno je pogodno za obitelji s djecom, koja se mogu igrati ljuljati u parku uz kucu, daleko od glavne ceste. Od mora nas dijel 15 do 20-tak minuta voznje ovisno o tome da li se uputite ka sjeveru ili jugu.  U prizemlju objekta nitko ne zivi, tako da nema bojazni od uznemiravanja od ostalih gostiju – sto je u ovo vrijeme Corone dobro doslo. Ukoliko niste vicni kuhanju preporucamo Vam lokalni restoran Vesna (udaljen 500m) u kojem mozete kusati prave tradicionalne istarsk specijalitete ili kupiti jedan od njihov originalnih sireva koj proizvode u vlastitoj sirani. A nakon dobrog jela možete se upustit u adrenalinski park Glavani udaljen 12-tak km .

U drugoj polovici srpnja održava se poznati vec tradicionaln filmski festival koji ce vam omoguciti gledanje filmova na otvoreno pod zvijezdama u na daleko poznatom pulskom amfiteatru .  Ja, kao vlasnica zivim sa svojom obitelji u susjednom objektu (udaljen 20m) tako da smo vam u slučaju potrebe uvijek pri ruci . Dođite i opustite se.
Ocekujemo Vas s paketom dobrodoslice!
!2123 2425262728

SLIKE
KONTAKT
ANKICA DOBLANOVIĆ
00385 91 763 85 43